基本信息
姓名Gordon 别名暂无
国籍美国 出生地
语言 性别
生日 星座
身高 体重

详细介绍

Gordon is een naam, die sinds 1991, iedereen kent. Toen had hij nog een enorme bos krullen en zong 'Kon ik maar even bij je zijn'. Sindsdien is Gordon niet meer weg te denken uit de wereld van radio, tv en muziek.
Al op 17 jarige leeftijd maakt Gordon zijn tv debuut bij de NCRV en dit betekende een ommekeer in zijn leven. Vele talentenjachten volgden en ook de platenmaatschappijen toonden interesse in de talentvolle Amsterdammer. Na zijn deelname aan het nationale songfestival in 1991, waar hij op de negende plek eindigde, werd hij als enige artiest gevraagd om een nummer op te nemen.Het resultaat is het nummer 'Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn' waar hij landelijk mee doorbreekt. Het nummer is geschreven door John Ewbank en stond wekenlang op nummer 1. Met de hits 'Blijf Je Vannacht Bij Mij' en 'Ik Hou Van Jou' vestigt hij zijn naam.
In 1995 verschijnt zijn eerstvolgende Nederlandstalige single 'Omdat Ik Zo Van Je Hou'. Het nummer is een grote hit.
In 1996 verschijnt de opvolger 'Kijk Niet Meer Om'. Ook verschijnt het album 'Omdat Ik Zo Van Je Hou'.In 1997 werkt Gordon samen met Tjeerd Oosterhuis, die voor hem het album 'Nu Het Zover is' produceert en gedeeltelijk componeert. In 1998 zingt hij samen met Berget Lewis 'Jij Was Daar komt Uit'. De single 'Waar Ben jij' verschijnt en het geplande album 'Met Hart en Ziel' wordt door de gezondheidsklachten van Gordon uitgesteld. Aan de vooravond van zijn geplande theatertournee wordt Gordon getroffen door acute reuma. De zanger vertrekt voor een half jaar naar zijn appartement in Zuid Afrika.In 1999 scoort hij samen met de R&B groep Re-Play een grote hit met het nummer 'Never Nooit Meer'. Dit succes leidt tot een uitnodiging om het voorprogramma van de Backstreet Boys te verzorgen. Later verschijnt er nog een duet. Dit keer zingt Gordon met Marlayne het nummer 'Ik Kan het Niet Alleen'.
  加载评论内容,请稍等......
歌曲名称歌手试听分享下载
全选/取消  播放选中
首页 上一页 {cscms:pagenum len=6} 下一页 末页