基本信息
姓名Глория 别名暂无
国籍保加利亚 出生地
语言 性别
生日 星座
身高 体重

详细介绍

Глория е артистичният псевдоним на Галина Пенева Иванова.
Родена е в Русе на 28.06.1973, зодия рак, в семейството на Пенко и Стефка Иванови. Малката Галя за първи път се качва на сцена още в детската градина, при това болна от шарка. Детството й преминава емоционално, в игри с момчетата от махалата. При една такава игра, обаче, Галя едва не загубва крака си. Лекарите не дават големи надежди за бързото й възстановяване. Непримирият дух на майка й я отвежда при д-р Шойлев и след 4-часова операция състоянието й постепенно се нормализира.
Когато е в 6-ти клас, родителите на Галя се разделят и тя и брат й Николай отиват да живеят при баба им и дядо им в Две Могили, където тя завършва гимназия със специалност "Механизатор по растениевъдството". Същата година, все още ученичка, Галя получава предложение да стане солистка на оркестър "Извор", с който вече се изявява Стефани, една от нейните най-близки приятелки и до днес.
През 1992 година, след бурна раздяла с оркестъра, Галя създава собствена група "Лира", с която пее 2 месеца.
Година по-късно работи като вариететна певица, а в репертоара й влизат песни на най-големите световни звезди - Марая Кери, Уитни Хюстън, Мадона.
Повратен момент в живота и развитието й като певица се оказва срещата с легендите Тони Дачева и орк.Кристал, които променят първоначалната й идея да издаде естраден албум. Тони Дачева дава на Галя ценни съвети относно бъдещата й кариера и създаването на песни.
  加载评论内容,请稍等......
歌曲名称歌手试听分享下载
全选/取消  播放选中
首页 上一页 {cscms:pagenum len=6} 下一页 末页