基本信息
姓名Nicole Cherry 别名暂无
国籍罗马尼亚 出生地
语言 性别
生日 星座
身高 体重

详细介绍

"Muzica este cea mai frumoasa si puternica pasiune pe care un om o poate avea!"

Cand amesteci talentul, ambitia, tineretea si frumusetea, nu poti obtine altceva decat cheia succesului. Asa se intampla si in cazul simpaticei Nicole Cherry, o tanara de doar 14 ani care, in ciuda varstei, detine toate calitatile pentru reusita pe plan muzical. "Ciresica", asa cum este alintata de toti cei din jur, a inceput sa cante, si sa isi ia rolul de cantareata in serios, de la 10 ani. Inca din acea perioada, aceasta cucerea, prin interpretare si siguranta de sine, scenele marilor festivaluri de muzica, pentru copii, din tara. Mamaia Copiilor a fost prima competitie la care a participat.
Pe langa activitatea muzicala, Nicole nu neglijeaza deloc scoala. Aceasta studiaza in cadrul Colegiului "Dinu Lipatti", din Bucuresti, la sectia percutie si pian.
Vocea ei a fost auzita si ascultata nu doar de cei cunoscuti, sau in festivaluri, ci si la radio, unde chiar realizatorii unui cunoscut matinal au numit-o "Adele de Romania". Datorita acestui aspect, si nu numai, echipa celor de la TommoProduction (www.tommoproduction.ro) au cooptat-o si luat-o sub aripa muzicala protectoare, pentru a lansa ceea ce, in prezent, poarta numele de NICOLE CHERRY. Primul ei single, "Memories", a debutat impreuna cu un videoclip, filmat de Alex Ceausu, si a declansat rapid o curiozitate, dar si valuri de laude, odata cu sutele de mii de vizualizari, de pe Youtube, stranse intr-un timp foarte scurt. http://youtube.com/watch?v=56363h3hAI4
Numele de scena vine de la ciresele pe care Nicole le devoreaza la propriu, atunci cand vine sezonul acestora. :)
Nicole Cherry este considerata cea mai buna voce din tara, drept dovada, impreuna cu TommoProduction, va reusi sa devina noul "icon" in showbiz-ul autohton, dar si cel international.
  加载评论内容,请稍等......
歌曲名称歌手试听分享下载
全选/取消  播放选中
首页 上一页 {cscms:pagenum len=6} 下一页 末页