基本信息
姓名J. J. Abrams 别名暂无
国籍美国 出生地
语言 性别
生日 星座
身高 体重

详细介绍

Jeffrey Jacob Abrams (també conegut com Jeffrey Abrams o J. J. Abrams) és un productor, guionista, actor, compositor i director de cine i televisió nord-americà. Actualment és el director general de Bad Robot Production, productora que va fundar ell mateix l'any 2001. Guanyador d'un Emmy i un Premi Globus d'Or, Abrams se'l coneix com a creador o co-creador de les sèries de televisió Felicity, Alias, Lost (en català Perduts) i Fringe i com a director de les pel·lícules Mission: Impossible III (en català Missió: Impossible III) i Star Trek XI.

Vida personal
Jeffrey Abrams va néixer el 27 de juny del 1966 a Nova York i va créixer a la ciutat de Los Angeles (Califòrnia). Va estudiar en el Sarah Lawrence College de Bronxville, Nova York. Els seus pares, Gerald W. Abrams i Carol Abrams, ja estaven immersos en el món cinematogràfic, ja que ambdós es dedicaven a feines de producció. Els dos fills de la parella, Jeffrey i Tracy Abrams, han acabat treballat en la indústria de l'audiovisual.

Des del 1996, Jeffrey Abrams ha estat casat amb Katie McGrath amb la qui ha tingut tres fills: Henry (1998), Gracie (1999) i August (2006). Katie McGrath treballava com a executiva de relacions públiques a Nova York quan va conèixer Abrams en un sopar el 1994.
  加载评论内容,请稍等......
歌曲名称歌手试听分享下载
全选/取消  播放选中
首页 上一页 {cscms:pagenum len=6} 下一页 末页